CONNECT WITH US

Pentru mai multe detalii despre programul Work & Travel lasa-ne datele tale si te vom contacta noi.

0364800835 / 0740552840 / 0748778361

  • Facebook
  • Instagram

Thank you for submitting!

Regulament al concursului online SEE US -  “GIVEAWAY UNTOLD”

1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL

ORGANIZATOR: US WORK EVOLVER SRL dba SEE US WORK AND TRAVEL, societate cu răspundere limitată, cu sediul social în Municipiul Cluj-Napoca, Strada Sobarilor, Nr 29A. Ap 20, Județul Cluj, punct de lucru în Municipiul Cluj-Napoca, Strada DR. Victor Babeș, Nr. 37, Județul Cluj,. Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook. 

Regulamentul este public online (pe site-ul https://www.seeusworkandtravel.com/), conform regulamentului impus de Facebook, Instagram și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament.

2. CONDIȚII ȘI MECANISME DE PARTICIPARE

Campania se adresează doar celor ce îndeplinesc condițile următoare:

  • Să fie student.

  • Să se alăture comunitatii noastre de pe Instagram @seeusworkandtravek (follow) si/sau Facebook See US (like)

  • Să lase comentarii cu TAG prietenilor cu care vor sa participe la UNTOLD (cel puțin 3 prieteni)

  • Să dea de veste și prietenilor lor (distribuire pe story a postării concursului (Instagram) sau share pe profilul personal (Facebook))

 

Se acceptă un număr nelimitat de comentarii pentru fiecare participant. Mai multe comentarii aduc șanse mai mari de câștig. SEE US își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament.

3. DURATA ȘI LOCUL DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

Concursul se desfășoară de pe 27 Iulie 2022 – 3 August 2022, din momentul postării lui pe profilul de Instagram @seeusworkandtravel si pagina de Facebook SEE US, până pe 3 August 2020, ora 12:00. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.

Singurele spații online în care se desfășoară concursul sunt pe Instagram, pe profilul @seeusworkandtravel (https://www.instagram.com/seeusworkandtravel/?hl=en) și pagina de Facebook SEE US (https://www.facebook.com/seeusworkandtravel/).

4. ACCEPTAREA REGULILOR

Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de SEE US.

5. PREMIUL

Castigatorul va fi premiat cu o invitatie – general access - la UNTOLD astfel:

Se va face o singura extragere cu toti patricipantii de la postare IG si FB.

Premiul va fi livrat către câștigător de SEE US, iar premierea se face în baza participării persoanei fizice și în baza profilului de Instagram sau Facebook.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 3 August 2020 ca si comentariu la postarea concursului, sau pe pagina oficială a organizatorului, sau printr-un Story, alături de modalitatea în care a fost ales. 

6. ȘANSA DE CÂȘTIG

Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament.

7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin participare, accepți ca SEE US poate prelucra datele tale personale (imagini; nume etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date. 

Organizatorul va respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).

8. TERMENI ȘI CONDIȚII 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil). 

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul. 

9. DISPUTE

Acest concurs se află sub regulile stricte Facebook, cât și sub legislația în vigoare din România.

Ca o condiție de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi soluționat între părți și orice cauză ce nu poate fi soluționată și decurge din acest concurs, să fie soluționate individual, exclusiv în fața unei instanțe compentete situată în România, Cluj. În plus, în orice astfel de dispută, participantul își pierde dreptul de a mai fi premiat și renunță implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.

10.  ÎNCETAREA CONCURSULUI

Concursul va inceta la termen, la data și ora menționată mai sus, sau va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului. 

*Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament.